
Верховна Рада України розпочала свою роботу після літніх канікул у вівторок, 7 вересня. Для журналістів ввели спеціальні картки для відвідування їдальні та обмежили кількість - не більше 12 одночасно.
Найдорожчі страви в їдальні для депутатів - рибні. Про це повідомляє журналіст УНІАН.
Філе сьомги коштує 174 гривні, філе сьомги на грилі - 182 гривні. Тартар із сьомгою та авокадо – 241 гривня. Перші страви: окрошка - 59 гривень, борщ – 51 гривня.
А ось за другі страви доведеться віддати від 39 до 216 гривень. На гарнір пропонується картопляне пюре, відварений рис і гречана каша – вони обійдуться до 44 гривень за порцію.
Салати коштують від 32 до 90 гривень. Найдорожчі - "Царський" із сьомгою і "Капрезе" з моцарелою.
Омлет коштує 42 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Овочевий шашлик - 67 гривень, деруни - 93 гривні за порцію.
Філе судака в томаті з овочами – 97 гривень, рибні котлети – 43 гривні, відварене філе судака – 84 гривні.
Котлети зі свинини - 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна - 51 гривня, котлета по-київськи – 58 гривень.
Доступні за ціною і десерти: желе коштує 33 гривні, десерт "Білосніжка і сім гномів" – 63 гривні, шматочок чізкейку – 39 гривень.
Фото: Меню їдальні Верховної Ради (Таня Поляковська, УНІАН)
Коментарі
Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись