Найкорисніший суп: готувати всього 20 хвилин

293 0
Найкорисніший суп: готувати всього 20 хвилин

Обід - це невід'ємна частина нашого раціону. Правильний обід складається з трьох страв - перше, друге і десерт.

Лікарі та дієтологи розповіли, що найкориснішим супом на обід є суп-пюре із сочевиці.

Суп із сочевиці дуже корисний. У ньому міститься 12 амінокислот, клітковина і рослинні білки. А ще такий суп здатний зміцнити імунітет.

На другому місці, як виявилося, овочевий суп, але на м'ясному бульйоні. У корисний овочевий суп входять такі овочі, як: стручкова квасоля, кабачок, селера.

Крім овочевого супу на м'ясному бульйоні, можна зварити овочевий суп із рибою. Рибу варто вибирати минтай або хек, але ніяк не консерви.

Суп-пюре із сочевиці

Вам потрібно:

Червона сочевиця - 200 г

Картопля - 2 штуки

Зелена цибуля

Морквина - 1 штука

Лимон - 1 штука

Сіль, спеції - за смаком

Червону сочевицю варити на слабкому вогні приблизно 5 хвилин. Миємо й чистимо картоплю, цибулю і моркву. Нарізаємо дрібно цибулю і обсмажуємо на слабкому вогні.

Ріжемо картоплю і додаємо до сочевиці, доливаємо трохи води. Далі відправляємо моркву й цибулю. Солимо і накриваємо кришкою, варимо на слабкому вогні до готовності всіх овочів.

Як тільки овочі всі зварилися, додаємо трохи бульйону, вершкове масло і блендером усе перебиваємо. В процесі можна додати ще трохи бульйону, якщо вам здалося мало рідини. Розлийте суп у тарілки й прикрасьте зеленою цибулею.

 

Коментарі

Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись

Авторизация