Новини з 1996 року

Що подивитися під час Великодніх свят

Ксенія Омельченко 16 квітня 2017 15:22 126 0

Нарешті настало довгоочікуване весняне свято - Великдень! А щоб залишити у своїй родині великодній настрій надовго, пропонуємо переглянути кілька дуже цікавих та актуальних фільмів і мультиків. Складні й смішні, дитячі, дорослі і для всієї сім'ї, але найголовніше - всі вони об'єднані однією тематикою.


Мультфільм "Бунт вухатих/Гоп"      



Американський мультфільм "Бунт вухатих" - про одного особливого пасхальному кролика. Всю свою молодість цей вухатий хотів стати знаменитим і прославитися в Голлівуді. Ну а улюбленим його заняттям було барабанити на барабанах. Ось такий загалом музичний кролик, до того ж ще й говорить. Але по-справжньому особливим цього вухатого робить те, що він какає різнокольоровими цукерками! "Гоп" -  це хороший, добрий мультфільм до свята Великодня про великодніх кроликів.

 

 

Вінні Пух: Весняні дні з крихіткою Ру

Мультфільм для найменших. У ньому не буде історії про Ісуса, але малюки разом з улюбленими героями будуть повертати Кролику любов до Великодня та пасхальних традицій, а заодно і дізнаються, як готуватися до свята та які існують традиційні ігри та звичаї.

 

 

Мультфільм "Вартові легенд"

Кадр из мультфильма "Хранители снов"

Казкові герої дитинства — Санта-Клаус, Великодній кролик, Зубна фея і Піщана людина є вартовими легенд, які захищають дітей, їхні мрії, надії та сни. Несподівано проти вартових виступає злий Бабай, який хоче вкрасти дуже важливу річ — дитячі сни — і замінити їх своїми кошмарами, змусивши дітей повірити в те, що Вартових не існує. Луноликий (Місяць) обирає нового Вартового — непосидючого духа зими на ім'я Джек Холод. Його викрадають та доставляють у домівку Санта-Клауса і розповідають, що він обраний стати новим вартовим

 

 

Мультфільм "Пасха у країні кроликів"


Кроляче королівство має свої усталені традиції. За кілька місяців до настання свята Великодня великодній кролик відправляється на гору жуків і дає завдання одному з королівських мешканців. Завдання полягає в тому, аби до свята з чарівного насіння були вирощені дерева з великодніми яйцями. 
Цього разу таким відповідальним персонажем стало кроленя Фліп, який ні в кого не викликав довіри. Однак Фліп хоче довести всім, що він зможе виправдати довіру та подолати всі перешкоди на своєму шляху.

 

 

Фільм "Пасхальний парад"

Великодні традиції – це не тільки паски, а й великі яскраві свята, навколо одного з таких розгортається дія в старому голлівудському мюзиклі. І, як у будь-якому мюзиклі, тут зворушлива історія кохання, яскраві костюми, пісні й танці.
 

 

Фільм "Страсті Христові"



Спроба детально відтворити останні 24 години земного життя Ісуса Христа. Дія починається в саду Гетсиманському, куди Ісус прийшов помолитися після Таємної вечері. Ісус чинить опір спокусам Сатани. Зраджений Іудою Іскаріотом, Ісус арештований.

Його приводять назад до Єрусалиму, де керівники фарисеїв звинувачують його в богохульстві, і суд над ним завершується смертельним вироком. Ісуса приводять до прокуратора Іудеї Пилата, який вислуховує звинувачення, висунуті фарисеями. Зрозумівши, що мова йде про політичний конфлікт, Пилат передає справу цареві Іроду. Ірод відправляє Ісуса назад до Пилата, і той пропонує натовпу зробити вибір між Ісусом і розбійником Варравою. 

Фільм викликав шквал критики, в якій Мела Гібсона звинувачували в антисемітизмі. Попри це «Страсті Христові» зібрали в прокаті понад 600 млн доларів.

 

 

Фільм "Воскресіння"

Американський епічний історико-драматичний фільм, знятий Кевіном Рейнольдсом. Прем'єра стрічки в Україні відбулася 14 квітня 2016 року. Фільм розповідає про римського трибуна Клавія, який вирушає до Єрусалима, аби розгадати таємницю воскресіння Ієшуа.

 

 

Фільм "Бен Гур" 



Головний герой фільму – багатий іудей Юда Бен-Гур, у дорослому віці він зустрів свого друга дитинства, тепер римського трибуна Месалу, і тоді почався його шлях, під час якого не тільки зустрічає Ісуса, але і знаходить віру в того. Та одного разу в його житті трапляється чудо, коли, здавалося б, остання надія вже мертва.

 

 

Поділитися з друзями

Коментарі

Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись