Новини з 1996 року

Напередодні Нового року дорожчає м'ясо, особливо копчене

Юлія Билина 30 грудня 2016 10:42 656 0

200 гривень за кілограм шинки просять на ринку. Підстрибнули ціни й на домашню ковбасу.

Ціни напередодні новорічних свят традиційно не стоять на місці. Ажіотаж навколо делікатесів примушує торговців "коригувати" їхню вартість. Ціни на м'ясні продукти піднялися ще за пару тижнів до наближення новорічних свят. Причому ціна зросла як на ринку, так і в супермаркетах. Якщо раніше гуляш свинячий можна було придбати за 45-50 гривень за кілограм, то нині він коштує 55-60. На яловичину ціна ще на десятку вища.

Вирізка з яловичини обійдеться в 100 гривень, а свиняча - 80-85 гривень за кілограм. Ціни на сало майже не змінилися. Шматочок тоненького можна придбати й за 25-35 грн., а товщого - до 70 гривень за кілограм.

Читайте також: Питання сплати податку на додану вартість в Кременчуці: число підприємств-платників більшає за рахунок фізосіб

Натомість б'ють рекорди делікатеси домашнього копчення. Найдорожчою є шинка свиняча - від 190 до 200 гривень за кілограм. Грудинку, щічки та задню частину з салом можна виторгувати за 120 грн. 

 

 

Домашня ковбаса, яка всю осінь коштувала 150 грн. за кілограм, нині також подорожчала до 170 грн. Однак народу на ринку в м'ясному відділі все одно дуже багато.

 

 

 

 

Теги: Економіка Кременчука

Поділитися з друзями

Коментарі

Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись

Поет, співак та художник: Кременчук вшанував пам'ять Тараса Григоровича Шевченка. ФОТОрепортаж 1295 0
Кременчуцький майстер, відомий на всю країну: коваль Геннадій Сметанко з виставкою в Кривому Розі. ФОТО 1965 0
Дитячі посмішки, спів і танці – найкращий подарунок: як в МПК вітали жінок з 8 Березня. ФОТОрепортаж 2527 0