Новини з 1996 року

Картопля "Айдахо": тепер ви будете готувати її тільки так

pplus 20 травня 2019 08:15 182 0

До речі, штат Айдахо, це штат, у якому вирощують найбільше картоплі.

Інгредієнти:

Молода картопля

Кетчуп чилі (або соус чилі)

Кріп

Часник

Паприка

Соус:

Сметана

Майонез

Гірчиця

Часник

Кріп

Картоплю розрізаємо на 4 часточки. Відварюємо 2-3 хвилини з моменту, коли вода почала кипіти. Для заправки дрібно нарізаємо кріп, часник, додаємо сіль, паприку — 1 столової ложки вистачить. Додаємо кетчуп (або соус) чилі. Якщо кетчуп - 2 столові ложки, якщо соус - 1 столова ложка. Ретельно перемішуємо. Відварену картоплю заправляємо соусом. Ретельно перемішуємо.  Висипаємо на деко з папером в один шар. Це важливо, щоб картопля не лежала горою.

Запікаємо в духовці при температурі 200-220 градусів 25-30 хвилин.

Поки печеться картопля, можна приготувати соус.

Знову ж кріп дрібно нарізаємо, подрібнюємо часник, додаємо 2 ложки майонезу, 2 ложки сметани, 1 чайну ложку гірчиці. Ретельно перемішуємо.

Через 25 хвилин дістаємо картоплю, їмо із соусом і насолоджуємося.

 

 

Поділитися з друзями

Коментарі

Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись