ЦІКАВО. Що їдять наші нардепи на роботі? З'явилося нове меню їдальні Верховної Ради. ФОТО

576 0
ЦІКАВО. Що їдять наші нардепи на роботі? З'явилося нове меню їдальні Верховної Ради. ФОТО

Верховна Рада України розпочала свою роботу після літніх канікул у вівторок, 7 вересня. Для журналістів ввели спеціальні картки для відвідування їдальні та обмежили кількість - не більше 12 одночасно.

Найдорожчі страви в їдальні для депутатів - рибні. Про це повідомляє журналіст УНІАН.

Філе сьомги коштує 174 гривні, філе сьомги на грилі - 182 гривні. Тартар із сьомгою та авокадо – 241 гривня. Перші страви: окрошка - 59 гривень, борщ – 51 гривня.

А ось за другі страви доведеться віддати від 39 до 216 гривень. На гарнір пропонується картопляне пюре, відварений рис і гречана каша – вони обійдуться до 44 гривень за порцію.

Салати коштують від 32 до 90 гривень. Найдорожчі - "Царський" із сьомгою і "Капрезе" з моцарелою.

Омлет коштує 42 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Овочевий шашлик - 67 гривень, деруни - 93 гривні за порцію.

Філе судака в томаті з овочами – 97 гривень, рибні котлети – 43 гривні, відварене філе судака – 84 гривні.

Котлети зі свинини - 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна - 51 гривня, котлета по-київськи – 58 гривень.

 

 

Доступні за ціною і десерти: желе коштує 33 гривні, десерт "Білосніжка і сім гномів" – 63 гривні, шматочок чізкейку – 39 гривень.

 

 

 

 

Фото: Меню їдальні Верховної Ради (Таня Поляковська, УНІАН)

Коментарі

Для того, щоб залишити коментар, вам необхідно авторизуватись

Авторизация